Love OD Communications


Monster the movie
November 26, 2013, 12:23 pm
Filed under: News

monsterthumbFB

(This post refers to a  – for the time being – local Tromsø-based project, and is thus written in Norwegian. If your curiousity makes you google-translate it and the project tickles your interest, just send us a mail, and we’ll try to explain…)

Dette er en melding til alle som så “Ghost Radio Hunter” på Tromsø Filmfestival 2013, TIFF Longyearbyen 2013, Haugesund Filmfestival 2013, Nordische Filmtage Lübeck 2013 eller Northern Character Film- & TV-festival Murmansk 2013:

Vi (Carl Christian Lein Størmer i samarbeid med Love OD Communications), holder nå på med ferdigstillelsen av vår nye film “Monster”. Vi har så langt finansiert mesteparten av prosjektet selv, men har i siste instans blitt veiet og funnet for lett av et par offentlige finansieringsordninger, etter å ha søkt om økonomisk støtte til klipp, musikk/lydetterarbeid og lansering av filmen nå i innspurten.

Nå er ikke dette i utgangspunktet “verdens undergang” for prosjektet, ettersom alle involverte har sin bakgrunn solid forankret i DIY-kulturen, og tidligere har realisert en rekke vellykkede prosjekter innen musikk, film og andre kunstformer, men da vi har særdeles stor tro på at denne filmen kan bli veldig bra, og derfor ønsker å sette inn litt ekstra ressurser i arbeidet, vil vi med dette henvende oss direkte til publikum for å få hjelp til ferdigstillelsen av “Monster”.

Online finansieringsløsninger som f.eks. Kickstarter lar seg dessverre ikke bruke til norske prosjekter, og da vi i tillegg har dårlig tid, har vi bestemt oss for å gå direkte ut på denne måten via sosiale medier.

Så om du har lyst å være med på å finansiere et spennende og litt utypisk nordnorsk filmprosjekt, kan du derfor nå involvere deg ved:

1. Å donere en valgfri sum av dine egne penger til prosjektet.

2. Kjøpe en personlig “VIP-pakke” fra Love OD Communications.

VIP-pakken koster NOK 500,-, og inneholder Mental Overdrive’s single “Mønster / Ritual” på hvit vinyl (så langt lageret rekker), ett eksemplar av Mental Overdrive’s nye album “CYCLS” på CD (utgis hovedsaklig i Japan), pluss en invitasjon til en spesiell lukket førpremiere på filmen under Tromsø Internasjonale Filmfestival i januar 2014.

Både vinylplaten og CD’en er produsert i meget begrensede opplag, og går kun så langt lageret rekker (først til mølla!).

Alle transaksjoner foregår via Paypal mot kvittering (kredittkort aksepteres også av tjenesten), og hele VIP-pakken utleveres på navn under den private visningen i Tromsø i januar.

Hvis du ønsker å støtte prosjektet fra et annet sted i landet, eller av andre grunner ikke kan komme på visningen, kan VIP-pakken sendes i postoppkrav (porto kommer da i tillegg). Du vil da også få passord til en online-screening av filmen til samme tid som visningen går av stabelen i Tromsø.

Om du utover dette har lyst til å innta en rolle som “ekstraordinær mesén og velgjører”, og vil donere en sum utover NOK 500,-, mottar du selvfølgelig også VIP-pakken automatisk.

Noen automatisk plass på rød løper ved Oscar-utdelingen i 2014 kan vi derimot dessverre ikke tilby, men vi skal gjøre vårt for at du skal kunne føle deg meeeeeget stolt over å ha vært med på å realisere et nytt og spennende prosjekt, og samtidig være med å bygge opp den “nye” nordnorske filmbransjen.

Om alt dette høres interessant nok til at du er interessert i å støtte prosjektet, kan du ta kontakt med Per Martinsen via Facebook eller Linkedin, eller sende en mail til loveod@mac.com

Vi kommer da tilbake til deg med link og passord til traileren på “Monster”, så du kan få se hva du involverer deg i.

Om du ikke har sett “Ghost Radio Hunter”, men er nysgjerrig på dette prosjektet også, kan vi i tillegg sende deg en link til lukket visning av denne. Vi kan dessverre ikke legge denne ut til fritt påsyn på nettet ettersom Norsk Filminstitutt har såpass tro på prosjektet at de har tatt på seg jobben å selge den inn til det globale filmfestivalmarkedet, og derfor har behov for en “online-karantene” frem til dette arbeidet er over.

Del! Spre ordet!

Advertisement

Leave a Comment so far
Leave a commentLeave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s%d bloggers like this: